|
|
#121 |
|
pesimistt
|
biLmiorum waLLa :S:s sewqiLin için annenLeri bırakr mısın???
|
|
#124 |
|
enb
|
önmli bi olay olursa tabii kalırsın ![]() ![]() ![]() ![]() aşık oldun bi şekilde bunu ona göstermn lzm ne yprsın
|
#127 |
|
Balikcicocuk
|
vazgecmek bise uymas ![]() ![]() bi tane cikon var bunu sevdiinle paylaşırısın yoksam abazalık yapar hepsini azına basarmısın?? |
|
Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:) |
|
|
#128 |
|
m_r_b
|
Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:):sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin:sevgilim yok ama düşünürsekkk veririm heralde sana önemli bişey diycem dese sende seni seviyorum falam diyecek diye düşünsen ve sana en yakın arkadaşını seviyorum sevgilisi var mı die sorsa ne dersin?
|
|
#129 |
|
_SiYaH_
|
Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)sordu soruya cvp veririm ve ondan vazgeçmeye çalışırım :( >>>>> aşksız bi hayat düşündün mü hiç ?
|
|
#130 |
|
m_r_b
|
Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)düşünmedim ve düşünemk istemem ![]() ![]() ![]() onunla onu kırmamak için berabersin seni çok seviorum dior hergün peki sen neyaparsın bende seni seviorum mu dersin, yoksa artık gerçek düşüncelerini sölemenin vakti geldi die mi düşünürsün
|
|
|
|
#131 |
|
_SiYaH_
|
Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)boww kankam soru bana özel mi yohsa :Green_Colorz_PDT_37 önce düşüncelerimi sölerim baktım çok ısrar edio çokda sevio kabul ederim denerim :sm_wink: >>>> aşıkmısın ? |
|
|
|
#132 |
|
m_r_b
|
Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)yok valla sana özel diildi uydurdum şuanda değilim ![]() ![]() ![]() sen aşık mısın? |
|
|
|
#133 |
|
vili
|
Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)ıı ıı diilim aşkk saçmalık mıdır pekii???
|
|
#134 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)Ben çözemedim ama acı veriyor aşk neyi ifade ediyor
|
|
#135 |
|
bukettt
|
Cevap : Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)bende bi sıralamsı var önce heycan sonra alışkanlık sonrada acı veren bitiş:(( birini çok seviyorsun ve uzun zamandırda berabrsiniz ama ilgi göstermiyor sende sıkıldn ilgisizlikten daha önce ayrılığı ayrı kalmayı denediniz ama ikinizde beceremdiniz napardın |
|
|
|