![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
TEMUR38
|
![]() öle olsun ya küstüm size kampa gidionuz insan bi telefon açar temur gelion mu der ya nezaketen :((
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
bessraa
|
![]() ayyy estgfrllah jnmm kurbaga ollurr mu ![]() ![]() abimmee kurbann ollsun tüm kıssllar hıhh ![]() ![]() kurbaga da nemish ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Ergenekon
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
TEMUR38
|
![]() tmm olabiler :)) teşkür ettim :)
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
okaliptus
|
![]() ehuehu ergenekon yine tozu dumana katmıssın:))) süper olmus :D:D angel canım dur bekle bi elin nesi var iki elin sesi var buluruz bir araya gelince seni bu prensten kurtarmanın bi yolun :D :D :D :D :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
alper1482
|
![]() Aslında bu kampta bende olmak isiterdim ama daha çoook çalısmam lazım sanırım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Ergenekon
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
alper1482
|
![]() En kısa zamanda yeni konularımla geliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Vay be bune hırstır ilk defa bu kadar hırslandımm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
suskun
|
![]() :))gerçekten çok güsel olmuş sevgili ergenekon,bide şuna güldüm,forumda bile anlamışsınız benim nekadar yemek meraklısı olduğuma:)))diğer arkadaşlarımızında çok güsel olmuş özellikle angeles:))))Benide unutmadığınız için ayrıca teşekkür ederim,kampa alındığım için kendimi mutlu hissediyorum:))asıl görevlerimizi sabırsızlıkla bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
angelesdream
|
Alıntı:
![]() karar ver:ya o ya ben:Green_Colorz_PDT_50 yok hayatım yok ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Berna
|
![]() teşekkrler ergenekon çok güzel olmuş emeğine sağlık :Green_Colorz_PDT_18
|