|
|
#31 |
|
TEMUR38
|
öle olsun ya küstüm size kampa gidionuz insan bi telefon açar temur gelion mu der ya nezaketen :((
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
|
|
|
#32 |
|
bessraa
|
ayyy estgfrllah jnmm kurbaga ollurr mu ![]() xDabimmee kurbann ollsun tüm kıssllar hıhh ![]() ![]() kurbaga da nemish ![]() xD bnce angell bu ollaı kalldıramaıph siteyi terq ethti![]() xD
|
|
|
|
#33 | |
|
Ergenekon
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#35 |
|
TEMUR38
|
tmm olabiler :)) teşkür ettim :)
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
|
|
|
#36 |
|
okaliptus
|
ehuehu ergenekon yine tozu dumana katmıssın:))) süper olmus :D:D angel canım dur bekle bi elin nesi var iki elin sesi var buluruz bir araya gelince seni bu prensten kurtarmanın bi yolun :D :D :D :D :D |
|
|
|
#37 |
|
alper1482
|
Aslında bu kampta bende olmak isiterdim ama daha çoook çalısmam lazım sanırım :sm_sigh:
|
|
|
|
#38 | |
|
Ergenekon
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#39 |
|
alper1482
|
En kısa zamanda yeni konularımla geliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Vay be bune hırstır ilk defa bu kadar hırslandımm ![]() ![]()
|
|
|
|
#41 |
|
suskun
|
:))gerçekten çok güsel olmuş sevgili ergenekon,bide şuna güldüm,forumda bile anlamışsınız benim nekadar yemek meraklısı olduğuma:)))diğer arkadaşlarımızında çok güsel olmuş özellikle angeles:))))Benide unutmadığınız için ayrıca teşekkür ederim,kampa alındığım için kendimi mutlu hissediyorum:))asıl görevlerimizi sabırsızlıkla bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#42 | |
|
angelesdream
|
Alıntı:
ne diyorsun sen bakiiim:))karar ver:ya o ya ben:Green_Colorz_PDT_50 yok hayatım yok siteyi terk eder miyim okulum başladı ya buraya artık eskisi kadar abone olamayacağım gibi gözüküyor fırsat buldukça kaçarım ama:Green_Colorz_PDT_06
|
|
|
|
|
#44 |
|
Berna
|
teşekkrler ergenekon çok güzel olmuş emeğine sağlık :Green_Colorz_PDT_18
|