![]() |
kedi_kesen den Sizlere |
![]() |
![]() |
#1 | |||
*KeDi KeSeN*
|
![]() kedi_kesen den Sizlerearkadaş lar cok video aradım ama bulamadım ve sonun da dayanamayıp kendi videomu cektim J_TERRY kardeşim le cektim kendisi spiker gorevin de buyurun :D:D
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() teşekkür ederiimmm de ben kedi seven lafını sevmiyom ama :D:d dikkat eder sen cok sevinirim janım doctorcuuum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
yosun_26
|
![]() wwaayyy kedi kesen ve terry hemde benim odamdaa niye bensiz çekim yaptınız loowww :))))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
jojo'slover
|
![]() kedi kesen hoşgeldin yaww bi geliyon bi gidiyon bu arada ellerinize sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bessraa
|
![]() ashqqıımmm=P=P =))) nerellerdesin sn yaahh gell artkn aramıssa ![]() ![]() bu arada wideo cheqerqen de boassın hich bosh durmamısh=)) emeinissi bissllen payllashtıınıss ichin choq teseqqürllerr 2nisse de ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
suskun
|
![]() kedikesen valla çok başarılı bir paylaşım olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
önder uçar
|
![]() ****** lütfen mesajlarımızı daha seviyeli yazalım! ayrıca büyük karakter kullanımı etik olmadığından bu konuda da dikkatli olalım ![]() bu ne beee çok ilginç |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() ya bi dakka arklar ben bunları yeni okuyorum ama bu videoyu TERRY VE KEDİ KESEN olarak iki kii cektik ve kamera da sandalyenin uzerindeydi :P |
![]() |
![]() |
|