![]() |
kedi_kesen den Sizlere
arkadaş lar cok video aradım ama bulamadım ve sonun da dayanamayıp kendi videomu cektim J_TERRY kardeşim le cektim kendisi spiker gorevin de buyurun :D:D
|
oooo kim gelmiş...kedi seven nerdesin sen yaa...
|
ooo kardeşimin sanal aşkı:)) hoşgeldin
Seni tekrar aramızda görmek güzel |
teşekkür ederiimmm
de ben kedi seven lafını sevmiyom ama :D:d dikkat eder sen cok sevinirim janım doctorcuuum |
wwaayyy kedi kesen ve terry hemde benim odamdaa niye bensiz çekim yaptınız loowww :)))))
|
abicim hoş geldiniz sefalar getirdinizzz ama kameramanada yasıkk
|
Emeğinize sağlık arkadaşlar
|
kedi kesen hoşgeldin yaww bi geliyon bi gidiyon bu arada ellerinize sağlık........
|
tekrar hoşgeldin kedikesen:)) video için üçünüzede teşekkürler:biggrin:
|
ashqqıımmm=P=P =)))
nerellerdesin sn yaahh gell artkn aramıssa.. bu arada wideo cheqerqen de boassın hich bosh durmamısh=)) emeinissi bissllen payllashtıınıss ichin choq teseqqürllerr 2nisse de.. |
kedikesen valla çok başarılı bir paylaşım olmuş.Bide şahanın tiplemesi ve konuşma tarzınıda uygulamışsınız kedikesen çok şahane olmuş.Tabi yanlış anlamadıysam..:))terry de çok güzel spikerlik yapmış. ikinizide tebrik ediyorum valla çok güldürdünüz başka videolarda yaparsanız böyle sevinirim...
|
lütfen mesajlarımızı daha seviyeli yazalım! ayrıca büyük karakter kullanımı etik olmadığından bu konuda da dikkatli olalım. bu ne beee çok ilginç |
ya bi dakka arklar ben bunları yeni okuyorum ama bu videoyu TERRY VE KEDİ KESEN olarak iki kii cektik ve kamera da sandalyenin uzerindeydi :P
|
saçma sapan yapmışsın gardaş
|
:sm_sleep: :sm_sleep: saçma sapan yapmışsın gardaş:sm_sleep: :sm_sleep:
|