Günlük Fal |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Günlük FalGünlük Fal KOÇ: Şu hayatta Koç’un yenemeyeceği 2 şey vardır Gurur ve kıskançlık İşte bu 2 şeyin, onlarla mezara kadar gittiğini unutmamalısınız![]() BOĞA’nın ruh hali: Hayat zaten çok zor, daha da zorlayan hiç kimseye tahammülüm yok ![]() İKİZLER: Bu sıralar İKİZLER; Bana birşey demeyin Bana dokunmayın Benden birşey istemeyin Ama yinede benimle İLGİLENİN ![]() YENGEÇ: Yengeç, Balık, Oğlak ve Kova = TUTKU, HEYECAN, MACERA ASLAN: Günün en Sempatik burçları; ASLAN AKREP OĞLAK BAŞAK : Kıskanırken mantıklı davranamaz bir Başak ![]() ![]() TERAZİ: Adaletli bir insan olduğun için şahit olduğun haksızlıklar sinirlerine dokunuyor Herşeyi kontrol altında tutamazsın Biraz rahat ol![]() AKREP: Akrep: Biraz ayakların yere bassın hayal dünyasından çık Ne zaman mutlu olsan biri götlük yapıyor Kimse senden önemli değil tatlım![]() YAY : Sevdiğini tamamen sahiplenmek istiyorsun Ya her şeyimle seninim demeleri lazım ya da ben yokum demeleri Çünkü ortası yok![]() ![]() KOVA : Herkese gider koyacak kadar manyak bir ruhunuz var Hak edene haddini çok iyi bildiriyorsunuz Bunlara rağmen çok seviliyorsunuz :OĞLAK : Yapılmasından hoşlanmadığı şeyleri yapmaktan da hoşlanmaz bir Oğlak Kendisi için düşündüğü şeyleri başkaları için de düşünür O![]() BALIK : Sıcakkanlısınız fakat bunun yanında bu aralar ilişkinizde oldukça sinirlisiniz Olaylara daha sakin yaklaşmayı deney
|
|