![]() |
Günlük Fal
Günlük Fal
KOÇ: Şu hayatta Koç’un yenemeyeceği 2 şey vardır.Gurur ve kıskançlık.İşte bu 2 şeyin, onlarla mezara kadar gittiğini unutmamalısınız. BOĞA’nın ruh hali: Hayat zaten çok zor, daha da zorlayan hiç kimseye tahammülüm yok. İKİZLER: Bu sıralar İKİZLER; Bana birşey demeyin Bana dokunmayın Benden birşey istemeyin Ama yinede benimle İLGİLENİN. YENGEÇ: Yengeç, Balık, Oğlak ve Kova = TUTKU, HEYECAN, MACERA ASLAN: Günün en Sempatik burçları; ASLAN AKREP OĞLAK BAŞAK : Kıskanırken mantıklı davranamaz bir Başak.. TERAZİ: Adaletli bir insan olduğun için şahit olduğun haksızlıklar sinirlerine dokunuyor Herşeyi kontrol altında tutamazsın.Biraz rahat ol. AKREP: Akrep: Biraz ayakların yere bassın hayal dünyasından çık. Ne zaman mutlu olsan biri götlük yapıyor. Kimse senden önemli değil tatlım. YAY : Sevdiğini tamamen sahiplenmek istiyorsun. Ya her şeyimle seninim demeleri lazım ya da ben yokum demeleri. Çünkü ortası yok.. KOVA : Herkese gider koyacak kadar manyak bir ruhunuz var. Hak edene haddini çok iyi bildiriyorsunuz. Bunlara rağmen çok seviliyorsunuz : OĞLAK : Yapılmasından hoşlanmadığı şeyleri yapmaktan da hoşlanmaz bir Oğlak. Kendisi için düşündüğü şeyleri başkaları için de düşünür O. BALIK : Sıcakkanlısınız fakat bunun yanında bu aralar ilişkinizde oldukça sinirlisiniz. Olaylara daha sakin yaklaşmayı deney |