Günlük Fal 19,10,2015 |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Günlük Fal 19,10,2015Günlük Fal ![]() KOÇ: Seviyorum dediği insana dibine kadar güvenebilmek ister bir Koç ![]() BOĞA: Her zaman karmaşık bir yapısı vardır bir Boğa’nın Onu çözmeye çalışma Zaten çözemezsin![]() ![]() İKİZLER: Bir İkizlerin sevdiği insanlardan biriyseniz ona sarılın Bu ara sarılmaya ihtiyaçları varYENGEÇ: Çok üzüldüğünde artık sadece ‘ben alışkınım’ diyebiliyor ![]() ASLAN’ın içi söyleyemedikleriyle doldu taştı BAŞAK: Sevdiği insanı gıcık etmeyi sever başak’lar ![]() TERAZİ: ”Terazi” için her şeyin bittiğini sandıkları anda en hızlı ayağa kalkabilen ve güç toplayabilen insanlardır Güçlü ve kararlıdır![]() AKREP’in ruh hali: Mutluluktan hiç ağlamadım ama sinirden güldüğüm çok oldu ![]() YAY artık çok yoruldu:Herkesten ve her şeyden ![]() KOVA biriyle 5 dakika sohbet ediyorsa nezaketinden,dakikalarca sohbet ediyorsa kurtulamadığından, saatlerce konuşuyorsa; sevdiğindendir ![]() OĞLAK: Egoları arınmış,sevdikleri için her şeyi yapabilecek insandır oğlaklar İnsanların yanında çok rahat olması en büyük artısı![]() BALIK: Unutulmayı gerçekten sorun etmiyor Onun problemi aslında aklında tam olarak hiç yer etmemiş olma ihtimali Onun problemi ihtimaller
|
|