![]() |
Günlük Fal 19,10,2015
Günlük Fal:orjinal:
KOÇ: Seviyorum dediği insana dibine kadar güvenebilmek ister bir Koç. BOĞA: Her zaman karmaşık bir yapısı vardır bir Boğa’nın.Onu çözmeye çalışma.Zaten çözemezsin.. İKİZLER: Bir İkizlerin sevdiği insanlardan biriyseniz ona sarılın.Bu ara sarılmaya ihtiyaçları var YENGEÇ: Çok üzüldüğünde artık sadece ‘ben alışkınım’ diyebiliyor. ASLAN’ın içi söyleyemedikleriyle doldu taştı BAŞAK: Sevdiği insanı gıcık etmeyi sever başak’lar. TERAZİ: ”Terazi” için her şeyin bittiğini sandıkları anda en hızlı ayağa kalkabilen ve güç toplayabilen insanlardır.Güçlü ve kararlıdır. AKREP’in ruh hali: Mutluluktan hiç ağlamadım ama sinirden güldüğüm çok oldu. YAY artık çok yoruldu:Herkesten ve her şeyden. KOVA biriyle 5 dakika sohbet ediyorsa nezaketinden,dakikalarca sohbet ediyorsa kurtulamadığından, saatlerce konuşuyorsa; sevdiğindendir. OĞLAK: Egoları arınmış,sevdikleri için her şeyi yapabilecek insandır oğlaklar. İnsanların yanında çok rahat olması en büyük artısı. BALIK: Unutulmayı gerçekten sorun etmiyor.Onun problemi aslında aklında tam olarak hiç yer etmemiş olma ihtimali.Onun problemi ihtimaller. |