![]() |
Hıdırelez'in Bereketi üzerimize Olsun... |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Hıdırelez'in Bereketi üzerimize Olsun...Dilek dilerken gül ağacına astıktan sonra edilecek dua ![]() ![]() ![]() ![]() Bismillahirrahmanirrahim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bin bir adım bir adım, ALLAH bir adım,adım, Kerem,Kerem ALLAH, Başım da bir duman var, Yardım eyle ALLAH ![]() La ilahe illahlah muhammederresulallah Yetiş imdadıma Hızır ile, ALLAH birsin sen kula miyersin Biz gibi kulların yardımcısı sensin ![]() Hızır derya da erdim murada AMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hıdrelez gününde bereket için okunacak dua ![]() ![]() ![]() "ALLAHÜMME RABBÜHÜ YA HALKALHALAS MUHAMMEDİN RUSULULLAH YETİŞ İMDADIMA YA HIZIR YA İLYAS" BU DUA 40 DEFA OKUNUYOR ![]() ![]() ![]() ![]() BİRDE ŞÖYLE BİR UYGULAMA VAR ![]() 5 Mayıs ikindi namazından sonra sabah namazına dek olan vakitte Allah rızası için 2 rekat namaz kılınır ![]() ![]() "Ya Rabbi! Sen dünyanın ,kainatın sahibisin ve canlıyı yaratansın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Rabbim ![]() ![]() ![]() ![]() Dinimizde dilekler yalnızca Yüce Allah'tan dilenir ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|