|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 2011, albümü, iklimin, nefesi, sesi, tanıtımı, türkülerimiz, ülkenin |
Yedi İklimin Nefesi Bir Ülkenin Sesi Türkülerimiz 7 Cd 2011 Albümü Tanıtımı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yedi İklimin Nefesi Bir Ülkenin Sesi Türkülerimiz 7 Cd 2011 Albümü TanıtımıCD1-Karadeniz 1 Hayde Gidelum Hayde - Hüseyin Balcı 2 Beyaz Giyme - Zara3 Ben Giderim Batum'a - Şahin Gültekin4 Oy Asiye - Yücel Öner5 Hekimoğlu - İskender Ulus6 Hamsi Koydum Tavaya - Yasemin Kılıç7 Çarşambayı Sel Aldı - Tuğrul Şan8 Deymen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme - Zara9 Hem Okudum Hem de Yazdım - Erol Köker10 Dürüyemin Güğümleri Kalaylı - Zara11 Karadır Kaşların Ferman Yazdırır - Ali Yılmaz Gürhan Yılmaz12 Senden Bana Yar Olmaz - Orhan Hakalmaz13 Tek Kapıdan Çıktım Yüzüm Peçeli - Fındık Buse Satılmış14 Gemiciler Kalkalım - Erol Köker15 Çimene Bak Çimene - Gülay Özer16 Gelemedum Emine'm Memlekete Bu Sene - Mustafa Demirkaya17 Dut Dibine Yaslanır - Gül Şahin18 Ey Gül Dalı Gül Dalı - Orhan Hakalmaz19 Ayna Ayna Ellere - Tuğrul Şan20 Aşağıdan Geliyor Türkmen Goyunu ![]() ![]() - Olcay KökerCD2-Güneydoğu 1 Telli Turnam (Dün mü Burdaydın) - Aysun Gültekin 2 Bir Tel Çektim Mardin'den (Sabiha) - Müslüm Gürses3 Oy Süsen - H Mustafa Arı4 Ben Bir Yakup İdim - Zara5 Çoban Kızı Suya Gider - H Mustafa Arı6 Tamburam Rebap Oldu - Münevver Özdemir7 Bülbülün Kanadı Sarı - Uğur Murathan8 Gönül Gurbet Ele Varma - Celal Bakar9 Karanfil Deste Gider - Zara10 Fincanın Etrafı - Turan Ulus11 Yastığı Kuş Tüyünden - Celal Bakar12 Gafil Gezme Şaşkın - Mehmet Azmi Saral13 Aydoğar Aşar Gider - Ömer Şan14 Yola Çıktım Mardin'e - H Mustafa Arı15 Zeytin Yaprağı Yeşil - Murat YıldızCD3-Akdeniz 1 Evlerinin Önü Mersin - Çeşitli Sanatçılar 2 İncecikten Bir Kar Yağar - Erol Köker3 Adananın Yolları Taştan - Zara4 Çekemedim Akça Kızın Göçünü - Orhan Hakalmaz5 Karaçadır Düzdedir - Mustafa Arı6 Güzel Ne Güzel Olmuşsun - Gülay Özer7 Silifkenin Yoğurdu - Erol Köker8 Ardınçdandır Guyuların Kovası - Sümer Ezgü9 Gül Kuruttum - Deniz Toprak10 Hasan Dağı - Celal Bakar11 Denizin Dibinde Tahcam - Orhan Hakalmaz12 Kalkan ile Kapı Taşın Arası ( Halilim ) -![]() ![]() ![]() 13 Feracemi Al İsterim - Çimen İlter14 Gide Gide Bir Söğüde Dayandım - Merve Kay![]() ![]() ![]() 15 Ham Çökelek - Çeşitli SanatçılarCD4-Doğu Anadolu 1 Seyyah Olup Şu Alemi Gezerim - Aysun Gültekin 2 Başına Döndüğüm Kurban Olduğum - Celal Bakar3 Pencereden Bir Taş Geldi (Mamoş) - Oktay Ertuğrul4 Ardahan'ın Yollarında - Erol Köker5 Bir Güzeli Aşığıyım - Belkıs Akkale6 Aman Avcı Vurma Beni - Hatice Doğan Sevinç7 Havada Bulut Yok - İskender Ulus8 Urfa'ya Paşa Geldi - H Mustafa Sarı9 Gurbet Elde Bir Hal Geldi - Elvan Erbaşı10 Kızlar Kızlar Gelem mi - Gökmen Ürü11 Erzurum Çarşı Pazar (Sarı Gelin) - İbrahim Erkal12 Esme Seher Yeli - Yudum13 Dersim Dört Dağ İçinde - Erol Köker14 Mektebin Bacaları - Mehmet Azmi Saral15 Bir Hışmınan Geldi Geçti (Kiziroğlu) - Erol Köker16 Eledim Eledim Höllük Eledim - Aysun Gülte![]() ![]() ![]() 17 Yüksek Ayvanlarda Bülbüller Öter - Celal Bakar18 Eleşkirt - Gökmen Ürü19 Delilo - Celal BakarCD5-İç Anadolu 1 Sivas Ellerinde Sazım Çalınır - Çeşitli Sanatçılar 2 Ahu Gözlerini Sevdiğim Dilber - Uğur Lök3 Kebabın Tuzu Gibi - Zara4 Allı Turnam Bizim Ele Varırsan - Celal Bakar5 Taşa Çaldım Ayvam İle Narımı - Orhan Hakalmaz6 Başımda Altın Tacım - Zara7 Acem Kızı - Erol Köker8 Leblebi Koydum Tasa - Çeşitli Sanatçılar9 Gesi Bağları - Şahin Gültekin10 Yarim İstanbul'u Mesken Mi Tuttun - Hatice Doğan Sevinç11 Bağa Gel Bostana Gel - Orhan Hakalmaz12 Hastane Önünde İncir Ağacı - Zara13 Fidayda - Erol Köker14 Dersini Almış Ediyor Ezber ( Yoz![]() ![]() - Orhan Hakalmaz15 Gine Yeşillendi Niğde Dağları - Gülay Özer16 Benim Atım ( Saffet Efendi ) - Erol Köker17 Gitme Bülbül - ZaraCD6-Marmara 1 Arda Boyları - Nimet Bülbül 2 İndim Havuz Başına - Orhan Hakalmaz3 Çemberimde Gül Oya - Zara4 Aman Dayler - Şahin Gültekin5 Bir Fırtına Tuttu Bizi - Cengiz Özkan6 Yüksek Yüksek Tepelere - Çeşitli Sanatçılar7 Mavrovadan Aldım Sümbül - Soner Özbilen8 Telgrafın Tellerine - Zara9 Kara Yusuf - Celal Bakar10 Üsküdar'a Gider İken ( Katibim ) - Ezgi K![]() ![]() ![]() 11 Bağa Girdim - Rüstem Avcı12 Zeytin Yağlı Yiyemem - Zara13 İki Keklik - Orhan Hakalmaz14 Ay Oğlan Tatarmısın - Çeşitli Sanatçılar15 Üç Güzel Oturmuş - Erol Köker16 Dramanın İçinde - Soner Özbilen17 Söğüdün Erenleri - Elvan Erbaşı18 Atımı Bayledim - Orhan HakalmazCD7-Ege 1 Çökertme - Şahin Gültekin2 Elif Dedim Be Dedim - Zara3 Evlerinin Önü Yoldur (Al Fadimem) - Neslinay Çınar4 Cemile'nin Gezdiği Dağlar Meşeli - Orhan Hakalmaz5 Karahisar Kalesi - Ali Yılmaz6 Ah Bir Ataş Ver - Erol Köker7 Kırmızı Buğday - Zara8 Emirdağı Birbirine Ulalı - Orhan Hakalmaz9 İslamoğlu - Erol Köker10 Ay Bulutta Bulutta - Gülseren Tatlıpınar11 İzmir'in Kavakları - Alican12 Kütahya'nın Pınarları - Zara13 Alıda Verin Benim Barutuma Saçmama - Erol Köker14 Testi İçinde Pekmez - Tülin Berbergil15 Ferayi'dir Gızın Adı Ferayi - Serhat Sarpel16 Eklemedir Koca Konak - Zara |
|
Cevap : Yedi İklimin Nefesi Bir Ülkenin Sesi Türkülerimiz 7 Cd 2011 Albümü Tanıtımı |
|
|
#2 |
|
Kayıtsız
|
Cevap : Yedi İklimin Nefesi Bir Ülkenin Sesi Türkülerimiz 7 Cd 2011 Albümü Tanıtımıteşekkürler |
|
|
|