![]() |
Yedi İklimin Nefesi Bir Ülkenin Sesi Türkülerimiz 7 Cd 2011 Albümü Tanıtımı
CD1-Karadeniz 1. Hayde Gidelum Hayde - Hüseyin Balcı 2. Beyaz Giyme - Zara 3. Ben Giderim Batum'a - Şahin Gültekin 4. Oy Asiye - Yücel Öner 5. Hekimoğlu - İskender Ulus 6. Hamsi Koydum Tavaya - Yasemin Kılıç 7. Çarşambayı Sel Aldı - Tuğrul Şan 8. Deymen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme - Zara 9. Hem Okudum Hem de Yazdım - Erol Köker 10. Dürüyemin Güğümleri Kalaylı - Zara 11. Karadır Kaşların Ferman Yazdırır - Ali Yılmaz Gürhan Yılmaz 12. Senden Bana Yar Olmaz - Orhan Hakalmaz 13. Tek Kapıdan Çıktım Yüzüm Peçeli - Fındık Buse Satılmış 14. Gemiciler Kalkalım - Erol Köker 15. Çimene Bak Çimene - Gülay Özer 16. Gelemedum Emine'm Memlekete Bu Sene - Mustafa Demirkaya 17. Dut Dibine Yaslanır - Gül Şahin 18. Ey Gül Dalı Gül Dalı - Orhan Hakalmaz 19. Ayna Ayna Ellere - Tuğrul Şan 20. Aşağıdan Geliyor Türkmen Goyunu ... - Olcay Köker CD2-Güneydoğu 1. Telli Turnam (Dün mü Burdaydın) - Aysun Gültekin 2. Bir Tel Çektim Mardin'den (Sabiha) - Müslüm Gürses 3. Oy Süsen - H. Mustafa Arı 4. Ben Bir Yakup İdim - Zara 5. Çoban Kızı Suya Gider - H. Mustafa Arı 6. Tamburam Rebap Oldu - Münevver Özdemir 7. Bülbülün Kanadı Sarı - Uğur Murathan 8. Gönül Gurbet Ele Varma - Celal Bakar 9. Karanfil Deste Gider - Zara 10. Fincanın Etrafı - Turan Ulus 11. Yastığı Kuş Tüyünden - Celal Bakar 12. Gafil Gezme Şaşkın - Mehmet Azmi Saral 13. Aydoğar Aşar Gider - Ömer Şan 14. Yola Çıktım Mardin'e - H. Mustafa Arı 15. Zeytin Yaprağı Yeşil - Murat Yıldız CD3-Akdeniz 1. Evlerinin Önü Mersin - Çeşitli Sanatçılar 2. İncecikten Bir Kar Yağar - Erol Köker 3. Adananın Yolları Taştan - Zara 4. Çekemedim Akça Kızın Göçünü - Orhan Hakalmaz 5. Karaçadır Düzdedir - Mustafa Arı 6. Güzel Ne Güzel Olmuşsun - Gülay Özer 7. Silifkenin Yoğurdu - Erol Köker 8. Ardınçdandır Guyuların Kovası - Sümer Ezgü 9. Gül Kuruttum - Deniz Toprak 10. Hasan Dağı - Celal Bakar 11. Denizin Dibinde Tahcam - Orhan Hakalmaz 12. Kalkan ile Kapı Taşın Arası ( Halilim ) -... 13. Feracemi Al İsterim - Çimen İlter 14. Gide Gide Bir Söğüde Dayandım - Merve Kay... 15. Ham Çökelek - Çeşitli Sanatçılar CD4-Doğu Anadolu 1. Seyyah Olup Şu Alemi Gezerim - Aysun Gültekin 2. Başına Döndüğüm Kurban Olduğum - Celal Bakar 3. Pencereden Bir Taş Geldi (Mamoş) - Oktay Ertuğrul 4. Ardahan'ın Yollarında - Erol Köker 5. Bir Güzeli Aşığıyım - Belkıs Akkale 6. Aman Avcı Vurma Beni - Hatice Doğan Sevinç 7. Havada Bulut Yok - İskender Ulus 8. Urfa'ya Paşa Geldi - H. Mustafa Sarı 9. Gurbet Elde Bir Hal Geldi - Elvan Erbaşı 10. Kızlar Kızlar Gelem mi - Gökmen Ürü 11. Erzurum Çarşı Pazar (Sarı Gelin) - İbrahim Erkal 12. Esme Seher Yeli - Yudum 13. Dersim Dört Dağ İçinde - Erol Köker 14. Mektebin Bacaları - Mehmet Azmi Saral 15. Bir Hışmınan Geldi Geçti (Kiziroğlu) - Erol Köker 16. Eledim Eledim Höllük Eledim - Aysun Gülte... 17. Yüksek Ayvanlarda Bülbüller Öter - Celal Bakar 18. Eleşkirt - Gökmen Ürü 19. Delilo - Celal Bakar CD5-İç Anadolu 1. Sivas Ellerinde Sazım Çalınır - Çeşitli Sanatçılar 2. Ahu Gözlerini Sevdiğim Dilber - Uğur Lök 3. Kebabın Tuzu Gibi - Zara 4. Allı Turnam Bizim Ele Varırsan - Celal Bakar 5. Taşa Çaldım Ayvam İle Narımı - Orhan Hakalmaz 6. Başımda Altın Tacım - Zara 7. Acem Kızı - Erol Köker 8. Leblebi Koydum Tasa - Çeşitli Sanatçılar 9. Gesi Bağları - Şahin Gültekin 10. Yarim İstanbul'u Mesken Mi Tuttun - Hatice Doğan Sevinç 11. Bağa Gel Bostana Gel - Orhan Hakalmaz 12. Hastane Önünde İncir Ağacı - Zara 13. Fidayda - Erol Köker 14. Dersini Almış Ediyor Ezber ( Yoz... - Orhan Hakalmaz 15. Gine Yeşillendi Niğde Dağları - Gülay Özer 16. Benim Atım ( Saffet Efendi ) - Erol Köker 17. Gitme Bülbül - Zara CD6-Marmara 1. Arda Boyları - Nimet Bülbül 2. İndim Havuz Başına - Orhan Hakalmaz 3. Çemberimde Gül Oya - Zara 4. Aman Dayler - Şahin Gültekin 5. Bir Fırtına Tuttu Bizi - Cengiz Özkan 6. Yüksek Yüksek Tepelere - Çeşitli Sanatçılar 7. Mavrovadan Aldım Sümbül - Soner Özbilen 8. Telgrafın Tellerine - Zara 9. Kara Yusuf - Celal Bakar 10. Üsküdar'a Gider İken ( Katibim ) - Ezgi K... 11. Bağa Girdim - Rüstem Avcı 12. Zeytin Yağlı Yiyemem - Zara 13. İki Keklik - Orhan Hakalmaz 14. Ay Oğlan Tatarmısın - Çeşitli Sanatçılar 15. Üç Güzel Oturmuş - Erol Köker 16. Dramanın İçinde - Soner Özbilen 17. Söğüdün Erenleri - Elvan Erbaşı 18. Atımı Bayledim - Orhan Hakalmaz CD7-Ege 1. Çökertme - Şahin Gültekin 2. Elif Dedim Be Dedim - Zara 3. Evlerinin Önü Yoldur (Al Fadimem) - Neslinay Çınar 4. Cemile'nin Gezdiği Dağlar Meşeli - Orhan Hakalmaz 5. Karahisar Kalesi - Ali Yılmaz 6. Ah Bir Ataş Ver - Erol Köker 7. Kırmızı Buğday - Zara 8. Emirdağı Birbirine Ulalı - Orhan Hakalmaz 9. İslamoğlu - Erol Köker 10. Ay Bulutta Bulutta - Gülseren Tatlıpınar 11. İzmir'in Kavakları - Alican 12. Kütahya'nın Pınarları - Zara 13. Alıda Verin Benim Barutuma Saçmama - Erol Köker 14. Testi İçinde Pekmez - Tülin Berbergil 15. Ferayi'dir Gızın Adı Ferayi - Serhat Sarpel 16. Eklemedir Koca Konak - Zara |
Cevap : Yedi İklimin Nefesi Bir Ülkenin Sesi Türkülerimiz 7 Cd 2011 Albümü Tanıtımı
teşekkürler
|