Günlük Hayatta İngılızce 1 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Günlük Hayatta İngılızce 11 He has a large income----------Onun kazancı çok, iyi para kazanıyor2 He looks very healthy----------O çok sağlıklı gözüküyor3 He paused for a reply----------Cevap vermek için durdu4 He repaired his house----------O onun evini tamir etti5 He suggested a picnic----------Piknik yapmayı önerdi6 Here's a gift for you----------Bu senin için bir hediye, işte hediyen!7 How much does it cost? ----------O ne kadar tutuyor, maliyeti nedir?8 I caught the last bus----------Son otobüse yetiştim9 I could hardly speak----------Zorlukla konuşabildim10 I'll have to try that----------Bunu denemek zorundayım11 I'm very proud of you----------Seninle gurur duyuyorum12 It doesn't make sense----------Bunun bir anlamı yok13 Make yourself at home----------Kendini evdeymiş gibi hisset 14 My car needs washing----------Arabamın yıkamaya ihtiyacı var15 None of your business! ----------Seni ilgilendirmez16 Not a sound was heard----------Sessizlik hâkimdi, çıt yoktu17 That's always the case----------Her zaman öyledir 18 The road divides here----------Yol burada ayrılıyor19 Those are watermelons----------Bunlar karpuz20 What a nice day (it is)! ----------Ne güzel bir gün!21 What's wrong with you? ----------Neyin var?22 You are a chicken----------Sen bir ödleksin23 A lovely day, isn?t it? ----------Hoş bir gün, (öyle) değil mi?24 He is collecting (saving) money----------Para biriktiriyor25 He was born in New York----------O New York da doğdu It sounds great!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kulağa harika geliyor!2 It's a fine day![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel bir gün3 So far So good![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdiye kadar çok iyi4 What time is it? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saat kaç? 5 You can make it! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapabilirsin6 Control yourself!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendin i kontrol et7 You should profit by my exam----------Benim durumumdan ders almalısınız![]() 8 He is ill in bed----------O yatakta hasta9 He lacks courage![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O cesaretten yoksundur10 How's everything?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her şey nasıl 11 I have no choice![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seçeneğim yok12 I like ice-cream![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dondurmayı severim13 I love this game![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu oyuna bayılırım14 I'll try my best![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım15 I'm On your side![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben senin tarafındayım16 Long time no see! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun zamandır görüşmedik17 No pain no gain![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acı yoksa kazanmak yok 18 Well it depends![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şeye göre değişir, şeye bağlı19 We're all for it![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hepimiz onun için varız, buradayız20 What a good deal! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne iyi bir anlaşma 21 What should I do?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yapmalıyım 22 You asked for it! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen kaşındın23 You have my word![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim sözüme sahibisin24 Believe it or not!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnan veya inanma25 Don't count on me![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni hesaba katma, bana güvenme o konuda![]() |
|
|
|