![]() |
Günlük Hayatta İngılızce 1
1. He has a large income----------Onun kazancı çok, iyi para kazanıyor
2. He looks very healthy----------O çok sağlıklı gözüküyor 3. He paused for a reply----------Cevap vermek için durdu 4. He repaired his house----------O onun evini tamir etti 5. He suggested a picnic----------Piknik yapmayı önerdi 6. Here's a gift for you----------Bu senin için bir hediye, işte hediyen! 7. How much does it cost? ----------O ne kadar tutuyor, maliyeti nedir? 8. I caught the last bus----------Son otobüse yetiştim 9. I could hardly speak----------Zorlukla konuşabildim 10. I'll have to try that----------Bunu denemek zorundayım 11. I'm very proud of you----------Seninle gurur duyuyorum 12. It doesn't make sense----------Bunun bir anlamı yok 13. Make yourself at home----------Kendini evdeymiş gibi hisset 14. My car needs washing----------Arabamın yıkamaya ihtiyacı var 15. None of your business! ----------Seni ilgilendirmez 16. Not a sound was heard----------Sessizlik hâkimdi, çıt yoktu 17. That's always the case----------Her zaman öyledir. 18. The road divides here----------Yol burada ayrılıyor 19. Those are watermelons----------Bunlar karpuz 20. What a nice day (it is)! ----------Ne güzel bir gün! 21. What's wrong with you? ----------Neyin var? 22. You are a chicken----------Sen bir ödleksin 23. A lovely day, isn?t it? ----------Hoş bir gün, (öyle) değil mi? 24. He is collecting (saving) money----------Para biriktiriyor 25. He was born in New York----------O New York da doğdu . It sounds great!...............Kulağa harika geliyor! 2. It's a fine day...............Güzel bir gün 3. So far So good...............Şimdiye kadar çok iyi 4. What time is it? ...............Saat kaç? 5. You can make it! ...............Yapabilirsin 6. Control yourself!...............Kendin i kontrol et 7. You should profit by my exam----------Benim durumumdan ders almalısınız. 8. He is ill in bed----------O yatakta hasta 9. He lacks courage...............O cesaretten yoksundur 10. How's everything?...............Her şey nasıl 11. I have no choice...............Seçeneğim yok 12. I like ice-cream...............Dondurmayı severim 13. I love this game...............Bu oyuna bayılırım 14. I'll try my best...............Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım 15. I'm On your side...............Ben senin tarafındayım 16. Long time no see! ...............Uzun zamandır görüşmedik 17. No pain no gain...............Acı yoksa kazanmak yok 18. Well it depends...............Şeye göre değişir, şeye bağlı 19. We're all for it...............Hepimiz onun için varız, buradayız 20. What a good deal! ...............Ne iyi bir anlaşma 21. What should I do?...............Ne yapmalıyım 22. You asked for it! ...............Sen kaşındın 23. You have my word...............Benim sözüme sahibisin 24. Believe it or not!...............İnan veya inanma 25. Don't count on me...............Beni hesaba katma, bana güvenme o konuda. |