Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
911, güç, katıyor, turbo

Turbo S, 911 Güç Katıyor

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Turbo S, 911 Güç Katıyor

530 bg gücündeki Turbo S, şimdiye kadar üretilmiş en güçlü 911 olacak

Turbo S logosu daha önce 993 ve 996'da olmak üzere iki kez kullanıldı Porsche, iki yıl sonra üretimi sona erecek olan 997'nin en hızlı versiyonunun bu süreye kadar model gamının en üstünde kalacağını söylüyor

911 Turbo S, müşterilerden gelen en güçlü 911 talebini karşılamak için üretilmiş ve 911 Turbo'nun birçok özelliği opsiyonel olarak sunulacak

911 Turbo'nun çift turbolu 38 lt altı silindirli boxer motorunun gücü 500 gb'den 530 bg'ye, torkuysa 700 Nm,ye çıkartılmış Bütün bu gelişimlere rağmen tüketim verisi 118 lt/100 km ile aynı kalmış

Motorun gücü dört tekerleğe birden yedi ileri PDK çift kavramalı şansımanla ve Porsche'nin çekiş yönetim sistemi yardımıyla yola aktarılıyor Şansıman 911'de ilk kez standart olarak sunulan direksiyondaki kulakçıklarla kontrol edilebiliyor Porsche'nin tork dönüştürücü sisteminde mekanik sınırlı kaydırmalı diferansiyel de standart Şasi, içinde kalkış kontrol ve dinamik motor bağlantı noktalarının bulunduğu Sport Chrono paketinin eklenmesiyle geliştirilmiş Bu gelişimler şasi rijtliğini artırarak sarsıntıyı azaltmış ve ivmelenmeye olumlu katkıda bulunmuş Turbo S, 0-100 km/s'ye 33 sn'de ulaşıyor ki, bu veri Turbo'nunkinden 03 sn daha iyi 0-200 km/s'ye 108 sn'de ulaşan Turbo S'in maksimum hızı 313 km/s

Standart Turbo'dan farklı olarak sunulan özellikler arasında seramik kompozit frenler, dinamik viraj farları, ayar seçeneği genişletilmiş spor koltuklar, 29 inç RS Spyder jantlar ve çift renkli deri koltuklar bulunuyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com