![]() |
Cem Adrian Şarkı Sözleri... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cem Adrian Şarkı Sözleri...Yürüdüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşündüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi; aç kapını lütfen, çünkü ben geldim ![]() Çok üşüdüm, çok soğuk yerden geldim ![]() Bana biraz gülümser misin? Kimseye sormadım, yolu kendim buldum geldim ![]() Simsiyahların içinden sana karbeyaz geldim ![]() Beni biraz sever misin ? ben geldim ![]() ![]() Üstüm biraz tozlu, yolda çok düştüm geldim ![]() Ellerim çizik üzgünüm, dikenliklerden geldim ![]() Kalbim paramparça ama sana topladım geldim ![]() Bir bilsen neler yazdım, hepsini yaktım geldim ![]() Annemi bıraktım sana, kimsesiz geldim ![]() Çocukluğumun söküklerini dikebilir misin ? İzin ver de oturayım lütfen, bacaklarımı çok yordum geldim ![]() Kusura bakma üstüm ıslak, büyük yağmurlardan geldim ![]() Anlatsam herşeyi, dinler misin ? Yanıma para almadım, beş kuruşsuz geldim ![]() Yolda biraz acıktım ama sana, dayandım geldim ![]() Hiç yokken hep olmak nedir, bilir misin? Kendime devdim! devdim! devrildim geldim ![]() Kardım, buzdum eridim, erittim geldim ![]() Aşkı sırtıma aldım, taşıdım, "evladım" dedim ![]() Açtım, soldum, sarardım geldim ![]() Yandım, söndüm, kül oldum geldim ![]() Ellerinle ellerime su dökebilir misin? Yüzüme vurdu rüzgar yağmuru, "daha çok" dedim ![]() Yağmur carptı kendini bana, "bu yetmez" dedim ![]() Kırılmış kanatlarıma birkez dokunabilir misin? Taştım, dağdım, kum oldum geldim ![]() Camdım, kayaydım, tuz buz oldum geldim ![]() Beni tanrı'ya tekrar inandırabilir misin? Bin kere öldüysem, bin kere dirildim geldim ![]() Canımdan can, kan verdim ama adını yaşattım geldim ![]() Yedi kat yerin dibinden beni duyabilir misin? Kimse inanmadı sana, ben taptım geldim ![]() Dönecek yerim kalmadı, herşeyi mahvettim geldim ![]() Şimdi beni biraz sevebilir misin? Ben geldim ![]() ![]() çok sevdiğim bi şarkı we cem adrian da normal bir insanın 3 katı uzunluğunda ses telleri war Bi çok enstrüman we kadın sesi cıkarabiliyor ![]() ![]() ![]() dünyada cok nadir |
![]() |
![]() |
![]() |
Cem Adrian Şarkı Sözleri... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cem Adrian Şarkı Sözleri...Sessizce Hala saklı bir yerde o görmediklerin O bilmediklerin, içimdeki acılar ![]() ![]() ![]() Hala kaldı bir yerde o hissetmediklerin, Hiç sezmediklerin, İçimdeki aşk ![]() ![]() ![]() Geçmişi hatırlatır ![]() ![]() ![]() Hatırlatır bu yağmurlar ![]() ![]() ![]() Bu yağmurlarda kaybetmiştim seni ![]() Ve karanlığı hatırlatır ![]() ![]() ![]() Hatırlatır bu rüzgarlar ![]() ![]() ![]() Bu rüzgarlar alıp gitmişti benden seni ![]() Ve şimdi sokaklar ![]() ![]() ![]() Sokaklar yalnızlığa çıkar ![]() ![]() ![]() Yıldızlar gökyüzüne ![]() ![]() ![]() Gece olunca bişeyler çöker yeryüzüne Soğuk ıssız sessizce ![]() ![]() ![]() Neden hep pencerede bekleyince daha çabuk gelir sanır o bekleyenler ![]() ![]() ![]() Neden o kaldırımlarda yüzlerini göremediğim insanlardan biri sanırım seni sen bilmezsin ![]() ![]() ![]() Bilmezsin nasıl olur insan Nasıl olur aysız gece yalnızken ![]() ![]() ![]() Üşüdüğünü sanırsın aniden, Ağladığını duyarsın birinin içinde hıçkırarak sessizce ![]() ![]() Ellerin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerin cennetimdi benim ![]() ![]() ![]() Gözbebeklerinde kendimi görmek istedim ![]() ![]() ![]() İstedim bir sabah ![]() ![]() ![]() Güneş doğarken güneşe gülümsemek, Güneş batarken başımı omzuna dayayıp, kapamak gözlerimi dünyaya ![]() ![]() ![]() Kapkaranlık bir gece saçların ellerimde, Ay ışığının ışığı yansırken kirpiklerinden yüzüme ![]() ![]() ![]() Sabaha kadar yanında uyumak isterdim bir gece ![]() ![]() ![]() Sessizce ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|