![]() |
Pişmiş Sebzeler Daha Mı Sağlıklı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pişmiş Sebzeler Daha Mı Sağlıklı?İngiliz bilim adamları çiğ sebzelerin daha sağlıklı olduğu yönündeki kanıları çürütecek bir açıklama yaptı ![]() ![]() Gıda Araştırma Enstitüsü'nden uzmanlar haşlanmış ve fırınlanmış sebzelerin daha yararlı olduğunu vurguladı ![]() ![]() ![]() ![]() Havuç Havucu çiğ olarak yemenin hiç bir manası bulunmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ispanak ve Brokoli Çiğ haldeyken %3 karotenoid içeren ıspanak ve brokolide bu oran pişirildikleri takdirde %30'a çıkıyor ![]() Domates Domatesin içerisinde bulunan likopen de domates pişirildiğinde daha faydalı bir hale geliyor ![]() |
![]() |
![]() |
|