![]() |
Carpaccio - İtalyan Mutfağı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Carpaccio - İtalyan MutfağıCarpaccio Malzemeler: 12 ince dilim Kılıç Balığı filetosu ½ havuç ½ yeşil çarlisto biber ½ kırmızı çarliston biber ½ kereviz 1½ limonun suyu 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kekik Yeşillik (salata yaprağı) İşlenmemiş tuz Tuz, karabiber Hazırlanışı: Balıkları işlenmemiş tuz ve kekikle karıştırın ![]() ![]() ![]() Havuç, biber ve kerevizi ince dilimler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Balıkları buzdolabından çıkarıp, üzerlerindeki tuz ve kekikten iyice arındırın ![]() ![]() Servis tabağına yeşilllikleri (salata yapraklarını) koyun ![]() ![]() ![]() Yeşilliklerle süsleyerek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|