Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fasulye, kavurması, taze, turşusu

Taze Fasulye Turşusu Kavurması

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Taze Fasulye Turşusu Kavurması



Malzemeler:
1 kavanoz (0,5 litre) taze fasulye turşusu
2 adet kuru soğan
2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
2 yumurta

Hazırlanışı:
Taze fasulye turşusunun suyunu süzün Üzerine tekrar su koyup 1 saat bekletin Suyu iyice süzülünceye kadar süzgüde bekletin ve küp şeklinde doğrayın Soğanları ince doğrayıp yağda 2-3 dakika kavurun Fasulyeleri de ekleyip iyice pişirin Yumurtaları kırın, pişirip ocaktan alın ve servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.