Smetana (kaymak, yoğurt, mayonez veya sevdiğiniz diğer soslar da olabilir)
Hazırlanışı
Hamur malzemelerinden hafif yumuşak bir hamur açın ve dinlenmeye bırakın İç malzemelerinden çiğden bir harç hazırlayın
Açtığınız hamurdan kesme kalıpları veya bir su bardağı yardımıyla yuvarlaklar elde edin Harcı yuvarlağın ortasına yerleştirin ve yarım ay şeklinde kapatın Yarım ayın iki ucunu birleştirin ve Pelmenileri hazır hale getirin
Pelmenileri sadece tuzlu suda pişirebileceğiniz gibi, et, tavuk suyu veya soğan ya da diğer sebzeler katılmış kaynar suda da pişirilebilirsiniz
Pişen Pelmenileri servis tabağına alarak seçtiğiniz sosla servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.