Zeytinyağı, kekik ve karabiberi bir kabın içinde karıştırın
Tulum peynirini halka halka kesin (Dikiş / diş ipi ile peynir dağılmadan kesebilirsiniz) Her bir halkayı zeytinyağlı karışıma batırıp yaprağın ortasına koyun
Yaprağın kenarlarını kapatıp kapanma yeri alta gelecek şekilde bir tabağa yerleştirin Yaprakların üzerine fırçayla hafifçe zeytinyağı karışımından sürün
Buzdolabında 1 saat bekletin (Eğer ertesi gün için hazırlık yapıyorsanız tabağı bu aşamada dolaba kaldırın)
Asmaları mangalda veya az yağlı bir tavada iki dakika pişirin (Peynir yumuşamaya başlayacak)
Ekmeklerin üzerlerine kekikli zeytinyağından sürüp kızartın Kızarınca her birini verev birkaç parçaya kesin Asmaları közlediğiniz sebzelerin üzerine dizin Yanlarında ekmekle servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.