![]() |
Köfteler / Kepaplar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Köfteler / Kepaplar![]() *******İÇLİ KÖFTE***** M a l z e m e l e r 20 gr ![]() Yarım çay kaşığı tuz, Yarım çay kaşığı karabiber, Yarım çay kaşığı tozbiber, Yarım çay bardağı pulbiber, 150 gr ![]() 100 gr ![]() Hamurun İçindekiler: 50 gr ![]() 25 gr ![]() Yarım çay kaşığı karabiber, 20 gr ![]() Yarım çiğ yumurta, 1 çay kaşığı tuz, 1 soğan, HAZIRLANIŞI: ETİN HAZIRLANIŞI: Et, önce pişirme kıvamına gelinceye kadar kavrulur ![]() ![]() ![]() ![]() HAMURUN HAZIRLANIŞI: Hamurun içindeki malzemelerin hepsi katılarak, içine soğan rendelenip iyice yoğurulur ![]() KÖFTENİN HAZIRLANIŞI: Yoğurulan hamurdan yaklaşık 40 gr ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun arkadaslar |
![]() |
![]() |
![]() |
Köfteler / Kepaplar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Köfteler / KepaplarSultan KÖftesİ MALZEME: Süt dana kıyma (yağsız) 500 gr ![]() Zeytinyağı 1 çorba kaşığı Kimyon 1 çay kaşığı Nane 1 çay kaşığı Bayat ekmek içi 1 dilim Yumurta sarısı 1 adet Tuz Karabiber YAPILIŞI: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|