![]() |
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyeleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Galatasaray Yönetim Kurulu ÜyeleriGalatasaray Yönetim Kurulu Üyeleri Ünal Aysal Galatasaray Yönetim Kurulu Üyelerinin İsimleri Galatasaray spor kulübü yeni kongresi ile yönetim kurulunu belirledi ![]() ![]() Yönetim Kurulu Başkanı: Ünal AYSAL Yönetim Kurulu 2 ![]() Başkan YArdımcısı: Refik Arkan Başkan Yardımcısı: Adnan Öztürk Genel Sekreter: Aka Gündüz Özdemir Muhasip Üye: Adnan Nas Üye: Semih HAZNEDAROĞLU Üye: Sedat DOĞAN Üye: Celal GÜRCAN Üye: Ali GÜRSOY Üye: Ahmet OCAKLI Üye: Abdurrahim ALBAYRAK Üye: Emir SARIGÜL Üye: Mehmet CİBARA Üye: Necati DEMİRKOL Galatasaray Lisesi Müdürü: Meral MERCAN Denetim Kurulu Üyeleri: Mete İkiz Ural Aküzüm Halil Kaya Özer Sicil Kurulu Başkanı: Serdar Eder Disiplin Kurulu Başkanı: Celal Açar Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Oğuz Evrenos Cenk Nuri Soyer Suat Sarı Sicil Kurulu Üyeleri: Çetin Öztürk Mehmet İpekdokuyan Ali Tüzmen Ali Esat Tansev Burçin Tunçel Levent Şahinoğlu Disiplin Kurulu Üyeleri: Coşkun Gültekin Okan Tekinşen Uğurman Yelkencioğlu Yıldırım Baysal Kunter Akyürek Altan Darnel Sicil Kurulu Yedek Üyeleri: Gürkan Eliçin Mesut Karaaslan Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri: Cemal Burnaz Can Baydarol Hamdi Barıştıran Eşref Alaçayır ![]() |
![]() |
![]() |
|