![]() |
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyeleri
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyeleri Ünal Aysal Galatasaray Yönetim Kurulu Üyelerinin İsimleri Galatasaray spor kulübü yeni kongresi ile yönetim kurulunu belirledi. Galatasary spor kulübünün yönetim kurulu üyeleri ve görevlerinin listesi aşağıya çıkarılmıştır. Galatasary yönetim kurulu başkan başkan yardımcıları ve diğer yönetim kurlu götrevlilerinin isimleri; Yönetim Kurulu Başkanı: Ünal AYSAL Yönetim Kurulu 2. Başkanı: Ali Dürüst Başkan YArdımcısı: Refik Arkan Başkan Yardımcısı: Adnan Öztürk Genel Sekreter: Aka Gündüz Özdemir Muhasip Üye: Adnan Nas Üye: Semih HAZNEDAROĞLU Üye: Sedat DOĞAN Üye: Celal GÜRCAN Üye: Ali GÜRSOY Üye: Ahmet OCAKLI Üye: Abdurrahim ALBAYRAK Üye: Emir SARIGÜL Üye: Mehmet CİBARA Üye: Necati DEMİRKOL Galatasaray Lisesi Müdürü: Meral MERCAN Denetim Kurulu Üyeleri: Mete İkiz Ural Aküzüm Halil Kaya Özer Sicil Kurulu Başkanı: Serdar Eder Disiplin Kurulu Başkanı: Celal Açar Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Oğuz Evrenos Cenk Nuri Soyer Suat Sarı Sicil Kurulu Üyeleri: Çetin Öztürk Mehmet İpekdokuyan Ali Tüzmen Ali Esat Tansev Burçin Tunçel Levent Şahinoğlu Disiplin Kurulu Üyeleri: Coşkun Gültekin Okan Tekinşen Uğurman Yelkencioğlu Yıldırım Baysal Kunter Akyürek Altan Darnel Sicil Kurulu Yedek Üyeleri: Gürkan Eliçin Mesut Karaaslan Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri: Cemal Burnaz Can Baydarol Hamdi Barıştıran Eşref Alaçayır http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg |