|
|
#106 |
|
Gözyaşı
|
Galiba hastanede açarım gözlerim eğer gerçekten aşıksam bi kere oldu Sevgilin sana bağırsa sakinleşmeyemi çalışırsın üzerinemi gidersin
|
#107 |
|
_SiYaH_
|
eğer hatalıysam alttan alırım ama sebepsiz yere bağrıosa üzerine giderim >>> sevdiğin kızı ailen istemio naparsın ?
|
#108 |
|
Gözyaşı
|
Aileme karşı gelirdim aşık olduğun biri seni istemeye gelse vermezlerse kaçarmıydın |
|
|
|
#109 |
|
_SiYaH_
|
eğer seviosam aşıksam kaçarım :)) >>> aşık olduğun kız kaza geçirse ve kalıcı izleri olsa ondan vazgeçermiydin ? |
|
|
|
#110 |
|
Gözyaşı
|
Hayır asla dahada bağlanırdım onun hayata sarılması için onun yanından hiç ayrılmam sevdiğini kıskanırmısın |
|
|
|
#111 |
|
_SiYaH_
|
walla daha önce kimseye aşık olmadım ama seven insan kıskanır derler kıskanırım heralde >>>> alttaki sen sevdiğini kıskanırmısın ? |
|
|
|
#112 |
|
Gözyaşı
|
bazen kıskanırım Aşkın gözü kördür diyorlar bunun anlamı sana neyi ifade ediyor |
|
|
|
#113 |
|
suskun
|
bu cümlenin altında mutlak yapacağın bir hatayı ifade ediyor!Tabi istisna olmaya bilir ama istisnalar kaydeyi bozamz:)ben böyle düşünüyorum ![]() Aşkın için yaptığın bir çılgınlıktan dolayı başına çok kötü bişey geldimi?geldiyse kısaca anlatırmıısn*
|
#114 |
|
Gözyaşı
|
evet geldi aşırı alkol almıştım hap falan attım zehirledim kendimi arkadaşlar kurtarmıştı Sevdiğinden ayrılmak istesen o sana çok sevdiğini senin için herşeyi yapacağını söylese vazgeçermiydin |
|
|
|
#115 |
|
suskun
|
o anki duruma bağlı ama herhalde dayanamazdım! sevdiğin kişi için karekterinden ödün verirmisn? |
|
|
|
#118 |
|
Gözyaşı
|
Bende söyleyemem ama belli ederdim belkide söylerdim ne bileyim işte Sevdiğin kişi yalan söylerse ayrılırmıydın |
|
|
|
#119 |
|
_SiYaH_
|
bu yalan çok büyükse eet ayrılırdım ![]() ![]() >>>> sevdiğin kişi tarzını değiştirmeni istese değiştirirmisin ? |
|
|
|
#120 |
|
kara_gozlu
|
eğer o da benim için aynı şeyi yapıcaksa evet değiştirirdim ![]() ![]() ![]() ![]() yıllardır birlikte olduğun insan evliymiş ve sen bunu sonradan öğreniyosun ama birbirinizi deli gibi seviyorsunuz ne yaprdın ? |
|
|
|