|
|
#76 |
|
pesimistt
|
affederm :) tabi çok sewiyosam sewqiLn için açLıqı qöze aLır mısn??
|
|
#77 |
|
bukettt
|
alırım tabi ![]() ![]() ![]() sevgilin seni aldattı ama ilk önce inkar etti bi kurmacayla seni kandırdı ![]() ne senden vazgeçiyor nede ondan ama tekrar pişti oldunuz![]() sevgilin tercihini senden yana kullanıyor seni bırakmıyor deli gibi ağlıyor pişman oldugunu belirtiyor![]() sende seviyorsun napardın::((ya buda senaryo gibi oldu))) |
|
|
|
#78 |
|
Gözyaşı
|
Üzülürdüm bende onu severdim sen aşkın için ölmek istesen nasıl ölürdün
|
#79 |
|
rock_alltime
|
onun için öldüğümü gösterecek şekilde ölmek isterdim ![]() ![]() sevgilinin seni sevdiğine inanmıyorsun ![]() o da inanman için kendini yakacağını söylüyor![]() ne yaparsın![]() ?
|
|
|
|
#80 |
|
pesimistt
|
yaksn da qöreLm :D sewqiLn için başka birndn suçsz oLsan da özür diLer misn?? |
|
|
|
#82 |
|
feyza
|
ikisiyle de ilişkim biter en yakın arkadaşın eski sevgilinden hoşlandığını söyledi,ne tepki verirsin? |
|
|
|
#83 |
|
rock_alltime
|
bişey söylemem ama üzülürüm ![]() ![]() sevgilinin yanında baskasına asık oldun ![]() naparsın![]() ?
|
|
|
|
#84 |
|
Gözyaşı
|
tokatı patlatırdım çıktığın biri senin arkadaşınla evleniyor ve düğüne davet edildin gidince ne yaparsın |
|
|
|
#85 |
|
rock_alltime
|
silahlı saldırı ![]() :Dsevgilin bir kahvehane de çalışmaya başladı ve sevgiline rahat vermiyorlar ![]() (tbi sevgili bu durumda kız oluyor![]() :D) ne yapardın![]() ??
|
|
|
|
#86 |
|
Gözyaşı
|
onu rahatsız edenlerini suratının şeklini değiştirirdim aşkından ayrılınca ne hissediyorsun |
|
|
|
#87 |
|
rock_alltime
|
en az 1 ay depresyona giriyorum ![]() :Ssen severken o ayrılmak istese sonra geri dönermisin ![]() ?
|
|
|
|
#90 |
|
rock_alltime
|
seviyosam herşeyi yaparım ![]() ![]() çok seviyosan aileni onun yerine tercih edermisin ![]() ??
|
|
|
|