Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşım, hamile, kalabilir, kız

Kız Arkadaşım Hamile Kalabilir Mi?

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Herkese merhaba Foruma ilk postumun böyle bir konu olsun istemezdim ama gerçekten çok zor durumdayım

Konuya gelirsem kız arkadaşımla doğrudan birlikte olmadıkEliyle benim penisime masturbasyon yaptı ve bu sırada eline zevk suyu bulaşmışBen de ona masturbasyon yaptım ve hemen sonrasında bana masturbasyon yaptığı eliyle vajinasında kanama var mı diye kontrol ettiSonrasında ben yatarken üzerimde gidip gelerek sürtündük Bu sırada benim iç çamaşırım üzerimde değildi ama onun iç çamaşırı vardıKısa süre sonra iç çamaşırının yanından biraz açıldığını fark ettikBoşalma olmadı ama yine zevk suyu bulaşmış olma olasılığı varBelirtmek istiyorum tüm bunları yaparken kız arkadaşım adet döneminin son günlerinde(6gün)

Sorum tüm bu olanlardan sonra gebe kalma olasılığı nedir?Gerçekten çok zor durumdayız ikimizde önümüzde gireceğimiz bi üniversite sınavı var ve bu konu kafamızı fazlasıyla meşgul ettiYardımlarınıza ihtiyacım var kimseyle bunu paylaşamadıkŞimdiden teşekkür ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Anlattıklarınıza göre hamile olma olasılığı çok düşük
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Bugün üzerinden yaklaşık 20 saat sonra ertesi gün hapı kullandı Bu durumda hala risk söz konusu mudur? Yani yüzde olarak aşağı yukarı ne kadardır acaba?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

kali Nickli Üyeden Alıntı

Bugün üzerinden yaklaşık 20 saat sonra ertesi gün hapı kullandı Bu durumda hala risk söz konusu mudur? Yani yüzde olarak aşağı yukarı ne kadardır acaba?

kesin etki için 24 saat deniyor ama engeç 72 saatlik süresi var etkili olup olmadıgınız anlamanız için biraz beklemenizde fayda var

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Kesin bilgi sahibi birisi açıklama yapabilirse çok rahatlayacağım arkadaşlar Yüzdeye vurucak olursak tüm olanlardan sonra hamilelik ihtimali yüzde kaçtır?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

ertesi günü hapı kullandıysanız kalma imkanı yokbunlara rağmen hala hamileyse mucize bir bebek demektir bırakın gelsin :)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Hapı sonradan kullanmanızın bir faydası olamaz Ama elle bulaşma olasılığıda bir o kadar da az Regl dönemini takip edeceksiniz artık düzenli ise sorun yok demektir

Ama büyük bir olasılıkla hamilelik için bir risk olduğunu zannetmiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com