![]() |
Kız Arkadaşım Hamile Kalabilir Mi?
Herkese merhaba. Foruma ilk postumun böyle bir konu olsun istemezdim ama gerçekten çok zor durumdayım.
Konuya gelirsem kız arkadaşımla doğrudan birlikte olmadık.Eliyle benim penisime masturbasyon yaptı ve bu sırada eline zevk suyu bulaşmış.Ben de ona masturbasyon yaptım ve hemen sonrasında bana masturbasyon yaptığı eliyle vajinasında kanama var mı diye kontrol etti.Sonrasında ben yatarken üzerimde gidip gelerek sürtündük. Bu sırada benim iç çamaşırım üzerimde değildi ama onun iç çamaşırı vardı.Kısa süre sonra iç çamaşırının yanından biraz açıldığını fark ettik.Boşalma olmadı ama yine zevk suyu bulaşmış olma olasılığı var.Belirtmek istiyorum tüm bunları yaparken kız arkadaşım adet döneminin son günlerinde(6.gün). Sorum tüm bu olanlardan sonra gebe kalma olasılığı nedir?Gerçekten çok zor durumdayız ikimizde önümüzde gireceğimiz bi üniversite sınavı var ve bu konu kafamızı fazlasıyla meşgul etti.Yardımlarınıza ihtiyacım var kimseyle bunu paylaşamadık.Şimdiden teşekkür ediyorum |
Anlattıklarınıza göre hamile olma olasılığı çok düşük.
|
Bugün üzerinden yaklaşık 20 saat sonra ertesi gün hapı kullandı. Bu durumda hala risk söz konusu mudur? Yani yüzde olarak aşağı yukarı ne kadardır acaba?
|
Alıntı:
kali Nickli Üyeden Alıntı Bugün üzerinden yaklaşık 20 saat sonra ertesi gün hapı kullandı. Bu durumda hala risk söz konusu mudur? Yani yüzde olarak aşağı yukarı ne kadardır acaba? kesin etki için 24 saat deniyor ama engeç 72 saatlik süresi var. etkili olup olmadıgınız anlamanız için biraz beklemenizde fayda var |
Kesin bilgi sahibi birisi açıklama yapabilirse çok rahatlayacağım arkadaşlar. Yüzdeye vurucak olursak tüm olanlardan sonra hamilelik ihtimali yüzde kaçtır?
|
ertesi günü hapı kullandıysanız kalma imkanı yok..bunlara rağmen hala hamileyse mucize bir bebek demektir. bırakın gelsin :)
|
Hapı sonradan kullanmanızın bir faydası olamaz. Ama elle bulaşma olasılığıda bir o kadar da az. Regl dönemini takip edeceksiniz artık düzenli ise sorun yok demektir.
Ama büyük bir olasılıkla hamilelik için bir risk olduğunu zannetmiyorum |