Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinsel, isteksizlik, yapmalıyım, yaşıyorum

Cinsel İsteksizlik Yaşıyorum Ne Yapmalıyım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cinsel İsteksizlik Yaşıyorum Ne Yapmalıyım

İsteksizliğin çözümü terapide

Cinsel isteksizlik yaşıyorum Gittiğim uzman bazı egzersizlerle birlikte mastürbasyon yapmamı önerdi Mastürbasyon benim sorunumu çözebilir mi? FC/İzmir

Cinsel isteksizlik; kadınlarda oldukça sık rastladığımız cinsel işlev bozukluklarındandır Bedensel ve ruhsal hastalıklar, partnerinizle olan ilişkiniz, kullandığınız ilaçlar, cinselliğe karşı tutumunuz ve genel ruh haliniz; cinsel isteğinizi etkileyen değişkenlerdir

TERAPİYE DEVAM EDİN
Cinsel isteksizlik kader değildir ve yüzde 100 tedavisi vardır Mastürbasyon ödevleri ise cinsel terapi süreçlerinin vazgeçilmezidir Mastürbasyon beyincikten çıkıp, omurilikten geçerek cinsel organlara ulaşan sinir yollarının daha iyi çalışmasını sağlayabilir ve sık çalışan cinsel aygıt zamanı gelince daha iyi tepkiler gösterebilir Mastürbasyon ödevinin diğer bir hedefi ise; kişinin öncelikle kendi cinselliğini, bedenini tanımlaması ve kendi doyumuna yönelik hedefleri netleştirmesidir Bu verilerin ışığında doğru yolda olduğunuzu bilerek terapistinizle çalışmaya devam etmenizde fayda var

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com