|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağrıyor, başında, bilgisayar, boynum, gözlerim, omuzlarım, sırtım |
![]() |
Bilgisayar Başında Gözlerim, Boynum, Sırtım Ve Omuzlarım Ağrıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgisayar Başında Gözlerim, Boynum, Sırtım Ve Omuzlarım AğrıyorBilgisayar Başında Gözlerim, Boynum, Sırtım ve Omuzlarım Ağrıyor Sürekli bilgisayar başında mısınız? Gözleriniz, boynunuz, sırtınız ve omuzlarınız ağrıyor mu? İşte kesin çözümünüz ![]() ![]() ![]() İleri teknolojinin neden olduğu sağlık sendromları arasında bilgisayar başı çekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar kullanmanız baş ağrısı, bulanık görme ve gözlerinizin kuruması gibi problemlere yol açıyorsa aşağıdaki tavsiyeleri uygulayarak bu sorunlarınıza çare bulabilirsiniz ![]() Günde 3 saatten fazla bilgisayarda çalışmanız ya da oyun oynamanız sorunlarınızın artmasına neden olur ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgisayar Başında Gözlerim, Boynum, Sırtım Ve Omuzlarım Ağrıyorgarip geLicek beLki ama bana bişey oLmuyo yaff alala :) iLginç :)ama sizLER dikkat edin :)) tşk ler biLgi için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgisayar Başında Gözlerim, Boynum, Sırtım Ve Omuzlarım Ağrıyorhmm teşekkürler arada bi yaparım 24 saatin 15'i bilgisayar basında geçiyo çünkü ![]() ![]() suana kadar bi rahatsızlıgım olmadı ama (: inş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgisayar Başında Gözlerim, Boynum, Sırtım Ve Omuzlarım Ağrıyordostum aynen anlattıgın gibi oluyor bende gözlerim neden boyle kuruyup acıtıyor diyordum :D şimdi yarım saatte bir uyarı veren program kuracam bakalım iyi gelicekmi dediklerin :D çok sagol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgisayar Başında Gözlerim, Boynum, Sırtım Ve Omuzlarım Ağrıyorsaol denicem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgisayar Başında Gözlerim, Boynum, Sırtım Ve Omuzlarım Ağrıyorbanada hiç bişey olmuyo ama bilgi için teşekkürler |
![]() |
![]() |
|