![]() |
Murat Tıpış Tıpış Şarkısı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Tıpış Tıpış Şarkısı SözüMurat Tıpış Tıpış Şarkı Sözü Ben kendi halimdeyken usulca geldi yanaştı ![]() Niyeti bozuktu besbelli, karşı koyamadım sataşdı ![]() Nerde kalmış o eski düzen, kızlar olmuş şimdi baş çeken ![]() Başımıza taş yağar Alimallah, erkeklik gidiyor elden ![]() Belli etmez ama herkesten zeki ![]() Sabır ettim ama büktün belimi ![]() Yemin ettim geri dönmem, bu son darbendi ![]() Tıpış tıpış, geleceksin ![]() Tıpış tıpış, sürüne sürüne ![]() Tıpış tıpış, geleceksin ![]() Tıpış tıpış aha ![]() ![]() ![]() ![]() Tıpış tıpış geleceksin sürüne sürüne bana ![]() Resmini mektuplarını attım artık bi kenara ![]() Fokur fokur kaynar kanım, acımadın yandı canım ![]() Sıra bana geldi artık geç kaldın ![]() Eskidendi boyun eğmek, şimdi ise devir değişti ![]() Bilmedin kıymetimi yıllarca, birkez olsun özür dilemedin ![]() Ana kuzusu gibidir hareket ve tavırları ![]() Sakın ola inanmayın büyüler bakışları ![]() Teferruata gerek yok zaten herşey ortada ![]() Nefsi müdafaya döndü olaylar bu davada ![]() Aman amaan ![]() ![]() ![]() Aman aman uzak ol düş yakamdan ![]() Bıktım canımı yakan şakandan ![]() Söylediğin herşey bana artık emrivaki ![]() |
![]() |
![]() |
|