![]() |
Murat Tıpış Tıpış Şarkısı Sözü
Murat Tıpış Tıpış Şarkı Sözü
Ben kendi halimdeyken usulca geldi yanaştı. Niyeti bozuktu besbelli, karşı koyamadım sataşdı. Nerde kalmış o eski düzen, kızlar olmuş şimdi baş çeken. Başımıza taş yağar Alimallah, erkeklik gidiyor elden. Seni arsız seni yaramaz seni zilli Belli etmez ama herkesten zeki. Sabır ettim ama büktün belimi. Yemin ettim geri dönmem, bu son darbendi. Tıpış tıpış, geleceksin. Tıpış tıpış, sürüne sürüne. Tıpış tıpış, geleceksin. Tıpış tıpış aha.... Tıpış tıpış geleceksin sürüne sürüne bana. Resmini mektuplarını attım artık bi kenara. Fokur fokur kaynar kanım, acımadın yandı canım. Sıra bana geldi artık geç kaldın. Eskidendi boyun eğmek, şimdi ise devir değişti. Bilmedin kıymetimi yıllarca, birkez olsun özür dilemedin. Ana kuzusu gibidir hareket ve tavırları. Sakın ola inanmayın büyüler bakışları. Teferruata gerek yok zaten herşey ortada. Nefsi müdafaya döndü olaylar bu davada. Aman amaan... Aman aman uzak ol düş yakamdan. Bıktım canımı yakan şakandan. Söylediğin herşey bana artık emrivaki. Akıl mantık aramayın davranışım insiyaki |