![]() |
Meyveli Cheesecake Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meyveli Cheesecake TarifiMeyveli Cheesecake Tarifi Malzemesi - 2 paket ETİ Burçak Klasik Bisküvi - 100 gr tereyağı Krema için: - 1 su bardağı vişne suyu - 1 paket hazır vişne jölesi - 250 gr taze kutu peynir - 75 gr pudra şekeri - 250 gr krem şanti - 1 adet limon - 1 çay kaşığı vanilya - 5 yaprak beyaz jelatin - 100 gr galeta unu - 200 gr vişne - 200 gr ahududu Hazırlanışı ETİ Burçak Klasik Bisküvi'leri ufalayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Meyveli Cheesecake Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meyveli Cheesecake TarifiMeyveli Cheesecake Tarifi 750 gr pınar labne 3 yumurta 150 gr toz seker 30 gr un 1 paket vanilya cheesecake tabanı için 1 paket kakaolu bisküvi 2 yemek kasığı tereyağ 2 yemek kaşığı toz şeker üstü için vişne, greyfurt, mandalina, elma, armut, portakal tart jölesi Bisküvileri ufalayıp toz şeker ve tereyağla karıstırarak kelepçe kalıbın tabanına yerleştirin ![]() pınar labneyi toz şekerle iyice çırpıp teker teker yumurtaları ilave edin ![]() ![]() ![]() piştikten sonra üzerine meyvaları yerleştirip fırcayla tart jolesını meyvaların üstüne parlaklık vermesi için yedirin ![]() |
![]() |
![]() |
|