![]() |
Muz Tatlısı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muz Tatlısı TarifiMuz TatLısı Tarifi 6 adet muz 1 bardak süzme bal 200 gram ceviz içi 1 bardak süzme yoğurt Muzları soyun, ufak ufak doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Muz Tatlısı Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muz Tatlısı TarifiMuz Tatlısı Tarifi 4 Muz Tereyağı Vişne Mermelâdı Yarım Portakal Muzlar, kabukları soyulmuş olarak, bütün halde Kızartma kaidelerine uygun olarak kızdırılmış 20x5 cm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|