Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
muz, tarifi, tatlısı

Muz Tatlısı Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Muz Tatlısı Tarifi



Muz TatLısı Tarifi

6 adet muz
1 bardak süzme bal
200 gram ceviz içi
1 bardak süzme yoğurt

Muzları soyun, ufak ufak doğrayın Balı, yoğurdu ve muzları iyice karıştırın Bir kaba kalıplayın ve buzdolabında bir saat soğutun Üstüne çekilmiş ceviz koyup servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla

Muz Tatlısı Tarifi

Eski 10-29-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Muz Tatlısı Tarifi



Muz Tatlısı Tarifi

4 Muz
Tereyağı
Vişne Mermelâdı
Yarım Portakal

Muzlar, kabukları soyulmuş olarak, bütün halde Kızartma kaidelerine uygun olarak kızdırılmış 20x5 cmlik EMSAN kızartma gerecinde, eritilmiş Tereyağında, döndürülerek hatif kızartılır Bilâhare üzerlerine Portakal suyu sıkılarak Muzlar, Tava içinde bir kaç kez daha döndürülür Dikkatlice Servis tepsine alınır ve üzerlerine Vişne Marmelâdı dökülerek ılık servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.