![]() |
Muz Tatlısı Tarifi
Muz TatLısı Tarifi
6 adet muz 1 bardak süzme bal 200 gram ceviz içi 1 bardak süzme yoğurt Muzları soyun, ufak ufak doğrayın. Balı, yoğurdu ve muzları iyice karıştırın. Bir kaba kalıplayın ve buzdolabında bir saat soğutun. Üstüne çekilmiş ceviz koyup servis yapın. |
Muz Tatlısı Tarifi
Muz Tatlısı Tarifi
4 Muz Tereyağı Vişne Mermelâdı Yarım Portakal Muzlar, kabukları soyulmuş olarak, bütün halde Kızartma kaidelerine uygun olarak kızdırılmış 20x5 cm.lik EMSAN kızartma gerecinde, eritilmiş Tereyağında, döndürülerek hatif kızartılır. Bilâhare üzerlerine Portakal suyu sıkılarak Muzlar, Tava içinde bir kaç kez daha döndürülür. Dikkatlice Servis tepsine alınır ve üzerlerine Vişne Marmelâdı dökülerek ılık servis yapılır. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.