![]() |
Taş Kadayıf Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taş Kadayıf TarifiTaş Kadayıf tarifi İçin Malzemeler :
![]() Yemeğinin Hazırlanışı: Kadayıfların aralarına birer tatlı kaşığı ceviz ve çay kaşığının ucuyla biraz da tozşeker konulur ve yarım ay şekli verilecek şekilde ve kenarları parmak uçlarıyla hafifçe bastırılarak yapıştırılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Taş Kadayıf Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taş Kadayıf TarifiTaş Kadayıf Tarifi 500 g hazır taş kadayıf hamuru 1 su bardağı kırık ceviz 2 su bardağı ayçiçeği yağı Şurubu için: 3 su bardağı şeker 3 bardak su 1/2 limon suyu Kırık ceviz, hazır taş kadayıflarının ortasına bir yemek kaşığı kadar koyulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|