![]() |
Meyveli Parfe Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meyveli Parfe TarifiMeyveli Parfe Tarifi Malzeme: 125 gr beyaz çikolata 125 gr krema 1 çay bardağı süt 1 kahve fincanı toz şeker 1 adet yumurta 1/4 yaprak jelatin 25 gr kuru meyve kaymaklı dondurma Sosu İçin : 250 gr frambuaz 250 gr toz şeker Süslemek için : 450 gr toz şeker 5 kahve fincanı Bizim Mutfak Un 230 gr Teremyağ 250 gr badem 1 çorba kaşığı Haşhaş tohumu Süt ve kremayı birlikte bir tencereye alıp kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Meyveli Parfe Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meyveli Parfe TarifiMeyveli Parfe Tarifi 2 adet şeftali 1 su bardağı dondurulmuş vişne 0 ![]() 1 paket labne paket peynir 1 adet muz 2 yemek kaşığı sıvı sana 10 adet kayısı 1 su bardağı süt 2 yemek kaşığı bal 1 paket krem şanti Kabuklarını soyduğumuz muzları, kayısıları ve şeftalileri küpler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|