![]() |
Sarelleli Muhallebi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarelleli Muhallebi TarifiSarelleli Muhallebi Tarifi 1 litre süt 5 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı sarelle bitter 1 çay bardağı tozşeker Üzeri için: Hindistan cevizi Çilek Süt, un, tozşeker ve sarelle bitteri bir tencereye aktarın ve mikser yardımı ile birkaç dakika karıştırın ![]() Tencereyi ocağa alıp kısık ateşte sürekli karıştırarak pişirin ![]() ![]() Mikserin yüksek ayarında 4-5 dakika çırptıktan sonra muhallebiyi servis kaselerine aktarıp soğumaya bırakın ![]() Servis yapmadan önce arzuya göre Hindistan cevizi ve mevsim meyveleri ile süsleyin ![]() |
![]() |
![]() |
|