![]() |
Kaysefe Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaysefe TarifiKaysefe Tarifi Malzeme: (6 Kişilik) Yarım kilo kuru erik 1 çay bardağı pekmez 2 çorba kaşığı tereyağ 1 su bardağı ceviz Hazırlanışı: Erikleri boş suda 10 dakika kadar bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Kaysefeyi kuru kayısı ilede hazırlayabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kaysefe Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaysefe TarifiKaysefe Tarifi Malzemeler; 500 gr ![]() 350 gr ![]() 200 gr ![]() 1 su bardağı su 1 su bardağı dövülmüş ceviz içi Hazırlanışı; 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() Not: Özellikle Artvin Yusufeli ilçesine ait bir tatlı çeşididir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kaysefe Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaysefe TarifiKAYSEFE (ARTVİN) TARİFİ malzemeler 1 kg kuru kayısı 1 su bardağı toz şeker 2 su bardağı su 2 yemek kaşığı tereyağ 1 su bardağı ceviz içi Yapılışı Öncelikle kuru kaysıları iyice yıkayıp tencereye koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|