Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
eyüp, hünnap, kemal, reçeli, sevinç, tarifi

Hünnap Reçeli (Eyüp Kemal Sevinç) Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hünnap Reçeli (Eyüp Kemal Sevinç) Tarifi



Hünnap reçeli (Eyüp Kemal Sevinç) Tarifi

Malzemeler:
20 adet hünnap
1 su bardağı toz şeker
Yarım limon suyu
1,5 su bardağı su

Hazırlanısı
Hünnaplar yıkandıktan sonra kabukları soyulur İri iri dilimlenir Küp küp de doğranabilir Üzerine toz şeker dökülerek 1 gece bekletilir Suyu ilave edilerek kaynatılır Kaynamaya başladıktan sonra limon suyu eklenir ve yaklaşık 10 dakika ocakta tutulduktan sonra alınır Soğuduktan sonra servis edilmeye hazırdır

zaman

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.