Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
güllaç, tarifi, tavası

Güllaç Tavası Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Güllaç Tavası Tarifi



Güllaç Tavası Tarifi

20 yaprak güllâç

250 gram fındık veya badem

1 tane yumurta

7-8 çorba kaşığı tereyağı

Güllâçları şekerli su veya sütle ıslatınız Tepsiye üstüste 10 tanesini diziniz Üstüne dövülmüş badem ve fındık döşeyiniz Tekrar 10 güllaçı diziniz Tepsiye hafif meyil veriniz Süzülen suyu atınız Diğer Taraftan yumurtaları iyice çırpınız Tepsideki güllaçları baklava gibi kesiniz Yumurtaya bulayıp tereyağda kızartınızDelikli kepçe ile alıp, ılık şerbete atınız

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.