![]() |
Labneli Profiterol Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Labneli Profiterol TarifiLabneli Profiterol Tarifi hamur malzemesi 1su bardagı+1corba kasıgı un 1 bardak su 1 tutam tuz 60 gr margarin 4 yumurta krema malzemesi 2 su bardagı süt yarım su bardagı tozseker 3 kasık un 1 yumurta 1 paket vanilya yarım paket pınar labne 125 gr margarin sos malzemesi 1 paket beyaz cikolata yarım paket pınar labne pınar tatlı düşler çikolata sosu hamur: 1 su bardagı suya 60 gr margarin konur kaynatılır yag tamamen eriyince 1 bardak+1kasık un 1 tutam tuz eklenir karısım bir top halini alıncaya kadar pişirilir ocagın altı kapatılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() krema yapılışı : 2 bardak süt 1 yumurta 3 kasık un yarım su bardagı seker mikserle iyice cırpılır karısım ocaga konur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sosun yapılısı: 1 paket beyaz cikolata benmari usulu eritilir ![]() ![]() sunumu : yapılan krema, krema sırıngasına konur pişen topların içi kremayla doldurulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|