![]() |
Vanilyalı Ay Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vanilyalı Ay TarifiVaniLyaLı Ay Tarifi MALZEME: 100 gr ![]() 200 gr ![]() 80 gr ![]() 80 gr ![]() 1 adet yumurta 100 gr ![]() 1 paket vanilya HAZIRLANIŞI: Tereyağ unla beraber düz bir yerde bıçakla ince ince kesilir, şeker, kabukları çıkarılıp makineden çekilmiş badem ve yumurta ilâve edilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Vanilyalı Ay Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vanilyalı Ay TarifiVanilyalı Ay Tarifi MALZEMESİ 1 Çay bardağı pudra şekeri (yarısı içine, yarısı üstüne) 1 Çay bardağı eritilmiş margarin Yarım çay bardağı zeytinyağı Yarım çay bardağı yoğurt Yarım çay bardağı süt 1 Paket vanilya Aldığı kadar un Yeterince marmelât veya şekerle dövülmüş iç fındık YAPILIŞI 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Vanilyalı Ay Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vanilyalı Ay TarifiVanilyalı Ay Tarifi 275 gr ![]() 1Û0 gr ![]() 200 gr ![]() 150 gr ![]() 1 paket vanilya Un elenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Vanilyalı Ay Tarifi |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vanilyalı Ay TarifiVanilyalı Ay Tarifi 275 gram un 200 gram tereyağı 150 gram pudra şekeri 100 gram ceviz yarım portakal kabuğu rendesi Hamur tahtasına unu eleyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|