![]() |
Acı Badem Kurabiyesi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acı Badem Kurabiyesi TarifiAcı Badem Kurabiyesi Tarifi Malzemeler 4 adet yumurta akı, 1 bardak şeker, 1 bardak toz fındık, ½ limon suyu ![]() Yemek Tarifi Yumurta akı, toz fındık ve şekeri bir tencere içinde kısık ateşte çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatta en çok sewdiğim şeyler arasında yer alan birşey :)) Ama yapmaya waktim yok beni düşünüp yapanım da yok |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acı Badem Kurabiyesi Tarifiwalla nasil bisey blmm ama adi süper Bademsiz Acı Badem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acı Badem Kurabiyesi TarifiSerkan niye değiştiriyorsun sen benim tarifimn adını,ben bademden nefret ediyorum diye acıbadem kurabiyeme fındık koyuyorum olamazmı yani Allah Allah bak sinirlendim ben :) Hem yapmıyorsun hemde adını değiştiriyorsun olmaz ama ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acı Badem Kurabiyesi TarifiAlıntı: edalı00 Nickli Üyeden Alıntı Serkan niye değiştiriyorsun sen benim tarifimn adını,ben bademden nefret ediyorum diye acıbadem kurabiyeme fındık koyuyorum olamazmı yani Allah Allah bak sinirlendim ben :) Hem yapmıyorsun hemde adını değiştiriyorsun olmaz ama ![]() ![]() yani badem yerine findik koyabiliyoruz onu demek istemis serkan abi o baslika ![]() ![]() ![]() süper ya, serkan abi gülmekten kopardin beni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acı Badem Kurabiyesi TarifiBilmiyorum serkan abin ne demek istemiş ama kızdım ona bilemiyorum yani |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acı Badem Kurabiyesi Tarifitamam anladım şimdi niye kapatıp gittiğini bişey demeden seslenmeden oysaki biraz önce dediğim gibi yaptırmak için sipariş vermiştim gönderecektim eski haline alırım konunu tamam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acı Badem Kurabiyesi TarifiModeratör bey karıştırdınız ortalığı :) Sorun yok Serkan için rahat olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acı Badem Kurabiyesi TarifiAcı Badem Kurabiye Tarifi 6 tanesi acı olmak üzere 200 gram tatlı bademi soyup havanda bir yumurta akı ile beraber dövünüz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acı Badem Kurabiyesi TarifiAcı Badem Kurabiyesi Tarifi Malzemeler: 200 gr ![]() 2 çorba kaşığı acıbadem 4 çorba kaşığı patates unu 700 gr ![]() 150 gr ![]() 2 adet yumurtanın sarısı 1 paket vanilya 1 tutam tuz 150 gr ![]() 1 adet yumurtanın akı Yapılışı: Kızgın bir fırının içine tatlı ve acıbademleri koyun ve 15 dk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acı Badem Kurabiyesi TarifiAcı Badem Kurabiyesi Tarifi MALZEME: 300 gram badem içi 300 gram pudra şekeri 3 adet yumurta 10 tane acı badem yarım çorba kaşığı un HAZIRLANIŞI: Bademlerin kabuğu çıkarıldıktan sonra pudra şekeri ile 3-4 defa çekilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|