![]() |
Şişperek Tarifi ( Hatay ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şişperek Tarifi ( Hatay )Şişperek Tarifi ( Hatay ) Malzemeler: Yarım kilo un 1 baş soğan kıyma maydanoz tuz baharat bir avuç pirinç tuzlu yoğurt ![]() Yapılışı: 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Şişperek Tarifi ( Hatay ) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şişperek Tarifi ( Hatay )Şişperek Tarifi ( Hatay ) Malzemeler: 250 gr kıyma 2 su bardağı un Bir tane kuru soğan Tuzlu yoğurt Bir fincan pirinç Bir çay kaşığı pul biber Karabiber, nane, tuz Su Hazırlanışı: İki bardak un tuz ilave edilerek orta kıvamda bir hamur elde edilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|