Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ekmekçaykaratarifi, hoğiç, sebzeli

İç Hoğiç (Sebzeli Ekmek)(Çaykara)Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İç Hoğiç (Sebzeli Ekmek)(Çaykara)Tarifi



İç Hoğiç (Sebzeli Ekmek)(Çaykara)Tarifi

Malzeme:
1 kg mısır unu, 1 çay bardağı sıvı yağ, tuz, 1 kg ıspanak, pazı

Yapılışı:
Pazı yıkandıktan sonra ince ince doğranır Doğranmış olan yeşil sebzelerin içerisinde bir miktar tuz koyularak suyu çıkartılır Yoğrulmuş hamuru bir tepsiye alarak ortası açılır, ortasına yeşil sebzeler koyulur Üzerine hamurun kalan yarısı koyu*larak kapatılıp Üzerine sıvı yağ veya tereyağı konu*larak fırına verilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.