ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Pasta, Kek, Börek & Kurabiye (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=688)
-   -   İç Hoğiç (Sebzeli Ekmek)(Çaykara)Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1009785)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 06:47 AM

İç Hoğiç (Sebzeli Ekmek)(Çaykara)Tarifi
 
İç Hoğiç (Sebzeli Ekmek)(Çaykara)Tarifi

Malzeme:
1 kg mısır unu, 1 çay bardağı sıvı yağ, tuz, 1 kg ıspanak, pazı

Yapılışı:
Pazı yıkandıktan sonra ince ince doğranır. Doğranmış olan yeşil sebzelerin içerisinde bir miktar tuz koyularak suyu çıkartılır. Yoğrulmuş hamuru bir tepsiye alarak ortası açılır, ortasına yeşil sebzeler koyulur. Üzerine hamurun kalan yarısı koyu*larak kapatılıp. Üzerine sıvı yağ veya tereyağı konu*larak fırına verilir.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.