![]() |
Mantarlı Erişte Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Erişte TarifiMantarlı Erişte Tarifi MALZEMELER 1 paket erişte 2 lt ![]() Tuz MANTARLI SOS İÇİN 200 gr ![]() 3 çorba kaşığı tereyağı 2 adet kuru soğan 3 adet domates 1 çorba kaşığı taze kekik Yarım çay kaşığı taze çekilmiş karabiber Tuz Erişteyi, tuz ilave ettiğiniz 2 litre kaynar suda 10 dakika haşlayıp süzün ![]() Mantarları yıkayıp kâğıt havlu ile kuruladıktan sonra ince doğrayın ![]() Mantarlı sosu hazırlamak için: Tereyağını eritip doğranmış soğanları pembeleştirin ![]() ![]() 2 dakika çevirip, doğranmış domatesleri ekleyin ![]() Sosu 10 dakika kaynatın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|