![]() |
Pastırmalı Sarma Börek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pastırmalı Sarma BörekRamazan ayında lezzetli bir tarif ![]() ![]() ![]() GEREKLİ MALZEMELER 3 adet yufka 75 gr ![]() 1 su bardağından 1 parmak eksik süt 1 adet yumurta (sarısı üzerine sürmek için ayrılır) Pastırma ve kaşar peyniri YAPILIŞI Pastırma küçük küçük doğranır, kaşar peyniri rendelenir, karıştırılarak iç harç hazırlanır ![]() ![]() Yufkalardan biri tezgaha yayılır, üzerine sostan sürülür, üzerine 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Kalan 1 yufkanın yarısına sos sürülür, diğer yarısı üzerine kapatılır, tekrar sos sürülür ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|