Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
mersin, mutfağı

Mersin Mutfağı

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mersin Mutfağı



Tantuni / Mersin



MALZEMESİ
1 kg kuzu kuşbaşı
1 yemek kaşığı margarin
1 adet kuru soğan
2 adet yeşil soğan
2 adet domates
1 adet yeşil soğan
1 yemek kaşığı toz biber
1 tatlı kaşığı tuz

TARİF
Kuşbaşı etleri küçük küçük doğrayın Yıkayıp, süzdükten sonra saca koyun, margarin ekleyin Etler suyunu bırakıp, çekene kadar bekleyin Kavrulmaya başlayınca devamlı karıştırarak kavurmaya devam edin 1 yemek kaşığı toz biber atıp, ocağın altını kapatın Etleri kenara alın Saca yeşil soğan, kuru soğan, domates ve yeşil biber doğrayıp, kalan yağın içinde 5 dakika karıştırarak kavurun Etleri tekrar saca koyup karıştırın Pide ekmeklerinin içine koyarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla

Mersin Mutfağı

Eski 10-28-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mersin Mutfağı



yiyebilir miyim acabaaa :)
Alıntı Yaparak Cevapla

Mersin Mutfağı

Eski 10-28-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mersin Mutfağı



yee yee afiet olsn:D !
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.